Rezervari: 0257 511 833 sau 0731 008 925
strada Republicii nr. 23-27, Ineu, judetul Arad Localizare
 

Aflati mai multe despre noi

Traditie si Experienta

Hotel Central Ineu va este pusa la dispozitie o gama complexa si completa de servicii hoteliere precum si posibilitatea de a organiza nunti, botezuri sau alte petreceri in cadrul celor doua sali special amenajate pentru astfel de evenimente speciale.

Camerele pe care vi le oferim sunt compuse din dormitor cu 2 paturi sau matrimonial (un singur pat de 2 persoane), hol si grup sanitar modernizat. Ingrijite si cochete, au menirea de a va asigura confortul necesar unui sejur linistit prin acces nelimitat la Internet prin reatea wireless, televiziune prin cablu, telefon, frigider si minibar, aer conditionat etc.

Va asteptam la noi in fiecare zi a saptamanii si va garantez o sedere de neuitat!

Aurel Moga, Manager Hotel

Ospitalitate

In restaurantul nostru veti avea parte de ospitalitatea specific ardeleneasca, servire atenta si o varietate larga de mancaruri pe toate gusturile, gatite cu atentie si rigurozitate de personal cu experienta. Odata cu venirea primaverii amenjam terasa plasata langa cladirea hotelului cu vedere spre parcul central al orasului, unde servim iubitorii naturii timp de trei anotimpuri.

Pentru diferite ocazii speciale, petreceri, reuniuni, nunti, botezuri aveti posibilitatea de a rezerva una dintre cele 2 sali de care dispunem, cu capacitatea de 150, respectiv 250 de locuri. Pentru a ne contacta ne gasiti oricand la adresa: str. Republicii nr. 23-27, Ineu , jud. Arad, Romania Pentru rezervari sau informatii legate de cazare, puteti suna oricand la numerele: 0257 511 833, 0731 008 925 (Receptie) iar dintre salile de nunti puteti vorbi cu d-nul Moga Aurel (0723 391 098 ) sau d-nul Chilian Florian (0731 008 924 )

Rezervare

Trimiteti-ne un mesaj cu ce fel de camera doriti, data sosirii, cate zile doriti sa rezervati si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!